Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÄNFÖRanDe



Det har sagts det är med dikt
som med kärlek
Du möter en människa och saknar bevisligen
all kännedom om henne
och inte förrän du möter henne
inser du hur djupt och hur länge
du saknat henne

Det finns ett samtal
som berör allt vi står för
Ett tillsammans som skapar
en fortsättning in i ensammans
för att växa
till ett ännu större tillsammans




Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 576 gånger
Publicerad 2018-03-18 18:43



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
det ger tröst då det är "höst"
2022-04-21

  morgonstjärna VIP
så många tankar det kan rymmas i en människohjärta :)
blir alltid glad då jag läser ditt finger
2022-04-17
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP