Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar Ted Gärdestad

Du betydde inte allt men det blåste aldrig kallt helt nära dig




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jenny Molund
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-20 09:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ted var en kung.
2018-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Jenny Molund