Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har varit borta några år, hade till och med glömt den här sidan. Men nu ska jag börja skriva igen på allvar. ????


Hej heeej

Tiden går så fort man hinner inte stanna, blundar man för allt som sker missar man mycket mer. Fick jag ta tillbaka alla jag alltid kommer sakna skulle jag offra något jag har nu skulle jag göra det, jag vill bara tillbaka. Det är så mycket jag saknar

Det regnar utan för min dörr det är kallt som aldrig förr, och vinden blåser molnen är grå, jag undrar om ni ser på, ni jag alltid kommer sakna. I mina drömmar tas jag tillbaka låt mig då aldrig vakna. Det är minnen som aldrig tar slut och kärlek som aldrig dör, det är er jag alltid hör.

Förlåt för allt svek för att jag var vek, skyller inget på dig utan lägger allt på mig, ville bara ha dig tillbaka, det är bara dig jag alltid kommer sakna, ge mig en sista chans få dig att förstå, ingen annan älskar dig mer ingen annan vet vad jag ser.

Gråt inte min vän jag finns här och det kommer jag för alltid att göra, jag vet det svider och gör ont, en annan dag blir allting bra. Min käraste.

Mer kommer senare ??




Fri vers (Fri form) av Jenny Molund
Läst 134 gånger
Publicerad 2018-03-13 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny Molund