Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2015-12-04 kl 22:03


sjömanshustrun



står kvar på strand
den älskade seglat har
till främmande land
önskade en fågel hon var
önskade han hos henne var kvar
Som fågel hon kunde honom följa
ut på hans bölja
nu hennes längtan får vingar
genom lufthavet den sig svingar
ända till honom fram

*

kommentarer Sjömanshustrun:
Angel of love
mycket känsla och kärlek i denna 2015-12-11
Ann-louise Rosenhard
Vakert ordat Gillar! 2015-e12-06
Lars Hedlin
Jätte bra framfört :) 2015-12-05
Ingrid Trolle
Sjömannens ständiga avsked och frånvaro
har så väl med öm hand beskriven 2015-1e2-05
Lasseman
Tyckte mycket om denna 2015-12-04






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 450 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-21 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP