Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det korta livet

Tiden är förgången
Så säger mången
"Livet är fruktansvärt kort"
Nej, det mesta slösas bort
Den klagan som mången för
Lever med oss tills dess vi dör
En ständig oro livet är
Inte märkligt att tiden är tvär
Tiden är förgången
Så lyder människosången
Vi slösar det mesta
Och går miste om det bästa




Bunden vers (Rim) av WiniqueBoois
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-21 13:23



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja, livet känns kort å vilan i evigheten vet vi inte mycket om, men vi har ju tron, den kan väl ingen ta ifrån oss!
2018-03-25
  > Nästa text
< Föregående

WiniqueBoois