Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barn, borde gälla alla barn. (Borde, borde bort.)


Barn ska få växa och blomma.
(Barn är inte dumma.)
Barn är solstrålar och stjärneglans.
Barn är hoppsansasteg och glädjedans.




Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-22 08:51



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fin text om barns rätt att vara, dessvärre blir många fråntagna det.
2018-03-22

  Larz Gustafsson VIP
Barn borde få födas.
2018-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP