Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påsk


Påsklamm och påskägg
Påskmust och påskgodis
Påsksmällare och påskkärringar
Påskpussar och påskharar
Påskliljor och påskris




Fri vers av Gunnar Barkenhammar
Läst 183 gånger
Publicerad 2018-03-25 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar