Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mor

Jag önskar så mycket för oss
Jag vill bara vara med dig, känna dig
Mitt livs början, och mitt livs sorg
är du




Fri vers av KillerQueen87
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-29 00:00



Bookmark and Share


    Torparn
Påminner mig om min första hund. <3
2018-03-29
  > Nästa text
< Föregående

KillerQueen87
KillerQueen87

Senast publicerade
Mor
Kanelbullen
* Se alla