Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort dikt om sorg


Simmaren

jag har lock för örat
det enda tecknet
att hjärtat finns




Fri vers (Fri form) av Kobba
Läst 292 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-29 10:42



Bookmark and Share


  Spik
Snyggt!
2018-04-03

  kriya
tycker om den här!
2018-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Kobba
Kobba