Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anna

Klä av din själ och låt oss smälta i dess sken.
Se oss bli en pöl av änglatårar.
Se oss rinna genom sprickorna.
Se hur gräset växer bortom alla lagar.
Se hur haven fryser till is.
Se hur Universum tar form.
Och se – änglarna och djävlarna hand i hand!
Se hur stjärnorna sjunger psalmer runt om dem!

Anna, vi kan inte vänta längre.




Fri vers av Man i planet
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-29 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Man i planet
Man i planet

Senast publicerade
Blodet
Sanning
Anna
Sonja
* Se alla