Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långfredag. Vad jag ville, om det gick.

Idag vill jag ha det som det var förr.
Vara stilla.

Tystnad, inga skratt.
Inga samtal.
Jag vill vara i långsam ro
hela dagen.
Jag vill inte ens höra lugn,
musik idag.

Begrunda livet.
Det är vad jag vill.
Idag, när dagen heter
långfredag.








Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-30 08:03



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Meditation i all ära, men jag klarar nog inte en hel dag utan att prata.
2018-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP