Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Utan mina andetaget

 

Hjärtan är ett hem!

Har man inget hjärta!
Då har man inget hem

Hjärtan är kroppens kärna

Om kärnan dör
Då gör kroppen med

Hjärtat är en skog!

Hittar man inte ut
Då vilseledande blir livet

En värdefull organ är ett hjärta
En icke bytbar organ är kroppen

Jag hade någon gång i mitt liv ett hjärta av guld
Som räckte till hela världen

Människan krossade den i min bröstkorg
Människan gjorde slut på mitt hjärta

Nu lever jag utan hjärta!
Utan känslor eller liv

Utan ett enda andetaget
Skrev jag dikten

Utan mina andetage

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 163 gånger
Publicerad 2018-03-30 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP