Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MITT KRAVALLSTAKET

mitt kravallstaket kallas blockering

det fungerar och är effektivt

hygienanspråk kräver sanering

det är hälsosamt och positivt

jag ser ingenting av andra sidan

det är dolt för min känsliga blick

liksom fröna är dolda i skidan

en så mäktigt berusande kick!

 

LARZ GUSTAFSSON 1/4 2018

 

Så, som sagt var...




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 224 gånger
Publicerad 2018-04-01 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP