Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
MELODI: "STOCKHOLMS CITY", ULF LUNDELL


GEVALIA CALLING

har du nånsin varit på SICK City?

eller i robotarnas bingohall?

har du nånsin sett så fula statyer?

eller så mycket som kan få dig på fall?

har du nånsin varit med om en cityPEST

och känt dig som främling och som gäst?

har du nånsin varit i gävle city?

aha.. så då har du varit där ändå!

 

 

har du blivit hånad på promenaden

av gatans slödder som tror de vet?

har du fått din frid störd i boulognern

och blivit mobbad för att du är fet?

har du lagt ner flera tusen på burgare

på stadens hundra burgarhak?

har du nånsin varit i gävle city

i stan som är en mental kloak?

 

 

LARZ GUSTAFSSON 2/4 2018

(Musik: Ulf Lundell)

 

 

 Bild från Google

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 246 gånger
Publicerad 2018-04-02 12:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den miljö som här beskrivs gör att man känner sig som främling och gäst även utan att ha upplevt den.
Fin dikt som berör med en sorgsen känsla!
2018-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP