Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STJÄRNORNA SLOCKNAR


stjärnorna slocknar en efter en
årligen blir de färre
slocknade äntrar de evigheten
långt bort från herrars Herre
stjärnorna slocknar, de levde sin dröm
men även den tog slut
vad hjälper då rikedom och beröm
när lågan blåses ut?

LARZ GUSTAFSSON 2/4 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 241 gånger
Publicerad 2018-04-02 18:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det enda jag har...när livets låga slocknar...det är en frälsad själ...
2018-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP