Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


våra minnen

 

 

Vad är vi utan våra minnen
våra drömmar
utan grunden. de lyckliga skratten
De behöver vi varje gång
när hagtornsbusken krokar fast
och det gnisslar i vindflöjeln
alltid lika underbart
morgondoppet
varje gång sker underverket
då dansar änglar
skrattande i mina ögon

Jag står i trädgården och brinner
vinglar fram genom världens mörker
mot ditt brinnande ljus
badar i ett hav bland vita rosor

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 403 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-04 14:11



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:= )) bara inte mina funderingar får dig stå på huvudet :)
2021-07-04
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP