Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns ingen annan väg än kärleken

Kärleken är som en vaccination mot olycka, en sol som får oss att se, och förstå meningen med livet.
Ett universiellt vitaminpåslag.
Här och nu och för evigt.
Ge ditt barn kärlek, kärlek, och ännu mer kärlek, så kommer folkvettet och godheten av sig själv.
Det finns ingen annan väg än kärleken, endast tomhet och vilsenhet.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 247 gånger
Publicerad 2018-04-05 11:27



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Vad världen behöver nu är kärlek, mycket kärlek.
2018-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP