Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LAZZES SFÄR DEL TVÅ

jag minns en tid

när alla hade arbete

den tiden är för längesen förbi

jag minns en tid

när knivslagsmål var sällsynta

och när man såg abort som barbari

folk upprörs när man säger:

"det var bättre förr!"

men jag tar risken

säger det ändå

för du som inte levde då

vet ingenting

och därför kan du inte förstå

 

 

jag sitter inte upp

på höga hästar nu

men har mitt speaker's corner här & där

jag talar fritt ur hjärtat

om allt vansinne

om det man brukar kalla laissez-faire

jag håller benhårt fast

vid mina ståndpunkter

en del har kallat det för dogmatik

i så fall är jag gärna

en dogmatiker

som har sin egen text

och sin musik

 

 

LARZ GUSTAFSSON  5/4 2018

 

https://www.youtube.com/watch?v=vZEmVuYDQuA

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 214 gånger
Publicerad 2018-04-05 12:52



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
"för du som inte levde då
vet ingenting
och därför kan du inte förstå"

Klockrent! T.o.m framtiden var bättre förr...
2018-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP