Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HETLUFTENS ELEMENT

hetluften är väl
mitt rätta element
men jag kan inte vara där
ett hundra procent
visserligen är väl
min revolt permanent
men jag är inte aspirant
på ännu en stent

bland långsinta subbor
och bittra sverigedemokrater
bland löjliga krubbor
och allehanda byråkrater
förs kampen för livet
mot allt det dystert grå och trista
för det som står skrivet
och andra saker på min lista


och hör du ett dån
så kommer det från rättens krater
men inte ifrån
diffusa sossedemokrater
bedragen är den
som sätter tilliten till politiken
den är som en "vän"
som får dig sviken och besviken


LARZ GUSTAFSSON 5/4 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 262 gånger
Publicerad 2018-04-05 13:12



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Om man köper en dammsugare
Får man upplysningar om teknisk
Data garantisedel ångervecka
Om man köper en politikers löften
Får man luft. Det behöver inte
Betyda ett dugg. Därför många blivit
besvikna och känt sig lurade?
2018-04-07

    ej medlem längre
Politikerlöften är inget annat än tomma ord och lögner, ingenting att lita på.
2018-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP