Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Identitet

Så som blomman...
Öppnar jag mig
Till den jag är..




Fri vers av Luciana Pascual
Läst 306 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-04-05 22:48



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Vackra rader
2018-04-06

  S.A.I. Steve Lando
briljant
2018-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Luciana Pascual
Luciana Pascual