Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En födelsedag i april.

Igår var vi tillsammans,
alla satt vi där med varsin kopp te
och njöt av surdegsbrödet vi köpte
i bageriet som ligger där, alldeles bredvid.

Igår satt vi alla där, hela familjen tillsammans
och pratade lågmält med varandra,
vi kände att allt var bra, allt var okej,
vi gillar varandra mycket.

Idag, nu, är vi tillbaka i våra respektive hem igen,
det är så med familjer,
barnen flyttar och får egna familjer, ett annat sorts liv.

Men när den gamla ursprungsfamiljen
är tillsammans igen för ett par timmar
och alla ser så förunderligt nöjda ut,
då vet de åldriga föräldrarna att allt inte varit förgäves.





Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-07 12:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Mina barn besöker mig så sällan. Men det är klart, de har ju sina föräldrar att tänka på..." (Hasse Alfredsson)
2018-04-09

  Öknens Ros VIP
Fina tankar om familj.
2018-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP