Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Homo Politicus


Som politiker plägar
Har han talets gåva
Han kan lova, lova
Han visar på vägar
Som få kommer fara
I de folkvaldas skara
Hans röst väger lätt

Han är en jockey
På höga hästar
Med mycket snack
Och lite hockey




Fri vers av Gunnar Barkenhammar
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-07 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar