Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SER



strimman av mitt ansikte
av mina minnen
ändå för litet

känner inte
mina ord. inte raderna
skriver inte bilden
av vinden i mina vingar

*

över protokollsbladen
och alla paragraftecken
skymtar ett allvarligt ansikte
som lutar sig framåt
betraktar skuggan
i spegeln
Är det så här det ska gå till
då vi enbart vill ha
en vänskaplig relation
för hjärtat redan
är upptaget
Måste vi döda
långsamt eftersom
acceptansen inte finns
Är det så här det ska gå till
Döda oss båda
Döda mig hellre än honom
Rovdjuren dödar snabbt
av hunger

tidigare utlagd men lika aktuell
samhällsdebatten skapar
rovdjurbeteende
som yttrar sig på de mest
märkliga sätt




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-07 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP