Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en tanke


Appropå folk som pratar mycket

Ju mer tid du lägger på att tänka genom vad du ska säga desto mindre hinner du säga.




Övriga genrer (Aforism) av Namn
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-08 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Namn