Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag försökte en gång skriva något, det gick... sådär


En text om text

En text om text
Fan att motsatser i samma mening låter så bra i huvet men ser ut som skit på papper. Fan att Thåström redan gjort det bästa av ordet fan. Om jag bara kunde formulerat mig bättre och alla kunde förstått vilket geni jag är, fan. Repetition är redan gjort och allt bra är fan. Tänk om alla bara kunde fatta vad jag tänkte utan att jag själv skulle vara tvungen att se hur det ser ut i deras ögon. Att skriva en bra text är fan svårt. Fan fan fan.

Vackra ord har jag alltid tyckt låtit fåniga.
Som att du är som vackrast när du vänder dig om, som när dina barn visar sig klara sig bra utan dig.
Stora ord har liksom varit tomma ord, som superlativ alltid överdrivna. Du är vackrast när du väljer något bättre.

Kanske hade jag varit bättre om jag bara kunnat formulera mig.




Fri vers (Fri form) av Namn
Läst 351 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-18 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Namn