Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångestens poesi

Läser och begrundar
alla dessa olyckliga stunder
som formuleras på denna sajt

Ångesten ligger ständigt på lut
den tycks aldrig ta slut
den svider och stör

Olyckan med dom som skriver
som ständigt lider
berör mig stort

Men ibland står jag inte ut
att läsa vad andra vill ha ut
men förstår deras attribut

Återvänder då till lyckliga stunder
och kärlekens under
på denna sajt.
ni må ursäkta....




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-04-08 07:59



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Bra sund tankebetraktelse!
Att öppna upp sig mot världen
Behöver inte betyda att man
måste dricka ur de sorgligaste
Dikeskanter hela tiden
När det finns andra källor.
Omväxling förnöjer?

2018-04-08

    ej medlem längre
Hoppas de som är i sorg och lidande också läser de ljusa och hoppfulla poemen. Fönster öppnas
2018-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP