Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knegarkulturens koder

Arbete och ansvar
Fotboll och friluftsliv
Lagom och laglydig
Lön och lördagsliter
Ordningsam och ordentlig
Ordkarg och ordhållig
Plikttrogen och pålitlig
Rättskaffens och rättrådig
Skuldfri och strävsam





Bunden vers (Rim) av Gunnar Barkenhammar
Läst 242 gånger
Publicerad 2018-04-08 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar