Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig, Nina. För dig.


Om väntan;

 

 

 

när stenar vilar
och vattnet dröjer, så
som himlen stannar kvar

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-04-08 19:22



Bookmark and Share


  sotlugg
tack för att du skalar av och låter mig stanna upp
2018-05-13

  Lily Lisbon
ja, just så, ja
2018-04-10

  Maria Zena Viklund
ja precis så,
2018-04-10

  Solstrale VIP
Mycket vackert!
2018-04-08
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP