Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TIGANDETS HÄRSKARTEKNIK

tig ihjäl

en obekväm opinion

fortsätt härska från

din elfenbenstron

men märk väl

din tid ska komma en dag

sådd och skörd

är lag och ej undantag

 

LARZ GUSTAFSSON 9/4 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 379 gånger
Publicerad 2018-04-09 08:45



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Dessa få rader säger ALLT. Fantastiskt bra.
2018-04-16

  cilax VIP
snyggt rimmat mot slutet
2018-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP