Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskade våren nalkas


vi står där på stranden
omgivna av havets vindar
skeppet som bär oss har omärkligt fällt ut
sina vingar

vi flyger till vårt Shangri la
vi följer vindarnas väg

Kärleken i världen kramar oss ger en större cirkel
inneslutna vi




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-12 22:26



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ett hjärta kram <3
2019-12-30
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP