Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kulturarvets bördor

Frigör vår skaparkraft från
Fundamentalismens fördomar
Fräls oss
Från dom klerikala oken som
Hindrar tankens fria flykt




Fri vers av Gunnar Barkenhammar
Läst 160 gånger
Publicerad 2018-04-12 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar