Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag längtar!!

Lång tid är du borta där

Dagarna kommer och går snabbt

Din själ är alltid bredvid mig

Varje dag ser jag dig när mina ögon blundar

Varje kväll kollar jag på mina bilder innan jag faller i sömn

Mina tår rinner med ett vänligt leende

Men jag blir lugn när sniffar på din blus där din lukt är kvar

Dina skratt spelar i mitt minne som Monamor

Kom tillbaka till mig jag orkar inte mer

Jag längtar dig för du är min själ




Fri vers (Fri form) av Louai Alali
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-13 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Louai Alali