Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskap innefattar vad

Vänner
Vad e de
För andra
Vill så gärna veta
Vad tyngdpunkten finns

Hur läser dom
Vad läser dom
Vad värderar dom
Ser dom hjärtat
Känner dom kärlek

Vänner
Vad e de
Är jag så otydlig
Osynlig

Ser vänskapsbanden
Rinna ner för gatan
I nattens regn
Brunnsgallerna hånler
När min blick hålögt
Ser genom lyktans sken
Vänskap
Som kändes äkta
Försvinner för att
Filtreras genom
Kloakerna

Det sitter en hund på trottoaren
som önskar få kärlek
Våra blickar möts
Nu ligger han bredvid i soffan
I trygghet
Att jag alltid finns för honom.




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-14 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP