Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KAMRATSKAP

gott kamratskap

kan ta dig genom vintrar

man möts på restauranger

över en bit mat

inget kallprat

men barnslig iver tindrar

man avhandlar talanger

bortom stress och hat

 

 

gott kamratskap

tills egot vinner seger

och insisterar på sin

helt privata sfär

när man växlar

från honung till vinäger

och åter blir man varse

hur kass man faktiskt är

 

 

LARZ GUSTAFSSON  14/4 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 221 gånger
Publicerad 2018-04-14 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP