Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samhällsstyrning

Kleritokrati Prästerna styr
Aristokrati Frälset styr
Monokrati Envälde
Plutokrati Månglarna styr
Demokrati Folket tror att dom styr
Byråkrati Byråkraterna styr
Meritokrati Tjänstemännen styr
Kleptokrati Bankerna styr
Pornokrati Älskarinnorna styr
Tyckokrati Bloggarna tror att dom styr
Dumokrati Populistern styr
Patriarkat Männen styr
Matriarkat Kvinnorna styr




Prosa av Gunnar Barkenhammar
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-17 09:56



Bookmark and Share


  Fulbergarn
styr så ja blir yr, undrar vilket jag föredrar
2018-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar