Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Murvelhaiku

Med blogg och twitter
Kan vi var och en vara
Vår egen murvel




Bunden vers (Haiku) av Gunnar Barkenhammar
Läst 186 gånger
Publicerad 2018-04-17 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar