Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

månskenslandningen


mellan trädens blyga grönska
rör sig ett främmande väsen
av utomjordisk släkt
skapad ur mästarens penna
vi står där i skymningen
klädda i våra styrkor
och svagheter
ser landningen
minnen pärlor trädda på ett band

Vi är den vi blev
goda minnena är grunden
de är de viktiga
ser du inte hur stark du är
liksom snödroppen
glimmande den bryter jorden
så glimmar orden

De frön du sådde i tidig vår
i mörker och tystnad gror
de är enkla och små
skörden du får blir ändå stor
det är virket för att vinna det nya livet




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 295 gånger
Publicerad 2018-04-18 21:54



Bookmark and Share


  AKT VIP
Vilken underbar text. Behöver precis något sådant idag. Gillar speciellt din andra vers. En underbar och tänkvärd formulering.
2018-04-18
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP