Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mycket hjärta i hjärtat!

Finns det något
starkare än ett
mänskligt hjärta?

Det kan bära många...

Det kan tas ifrån en
utan att lämnas igen...

Det verkar som om
att det helas
otroligt bra
hela tiden
ju mer det delas...

Och ju mer det får jobba på
desto bättre står det rycken då...
Tänk att ett enda hjärta
kan dunka så bra
för så många...












Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-04-19 15:39



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Så fint med våra hjärtan som klappar för många runt oss.
2018-04-22

  Lars Hedlin
Mycket bra och i beröring denna!
2018-04-20

  limerick
Starka ord om det starka hjärtat!
2018-04-19

  Feliaxel VIP
Hjärtat är starkt och har förmågan att läka hjärtesorg
2018-04-19

  Solstrale VIP
Denna är jätte fin!
Min mamma blev så rörd vid tanken just på detta när pappas hjärtat röntgades och hon såg det kämpa på... Nu är han ett livs levande bevis för att hjärtats kamp tar varje pris!
2018-04-19

  ULJO
Finns inget hjärta, finns ingen kärlek. Hjärtat är bra att ha. För många saker.
2018-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt