Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröst

din död som ditt liv

är helt betydelselös

så lugn bara lugn

 

på torsdag blir som vanligt

Strindbergs favoritsoppa

 




Bunden vers (Tanka) av alicja lappalainen VIP
Läst 234 gånger
Publicerad 2018-04-21 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP