Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alt detta medan fåglarna sjunger och sätter bo i Sverige.


Månen med hornmagneten påverkar hjärtat.

 

*Solen bleknade i en grå gardin av moln,

Den röda solen som kantrar kvällen emot nattens ser som det mognad  sena höst  äpplen.

Detta var den första hetaste  fredag i ett varm början på år när jag kände mig lite  frånvaro av  den sociala scenen.

Sensitiv  som omfattar året och den orättfärdiga rädsla,  att något hemskt kommer att hända i Sverige, och det var oönskad flagparad. 

Jag försöker inte ens gå ut och kasta grova sopporna för att inte  träffa mig på med oturen.

Och ändå när jag lagade kvällmaten och surfade samtidigt någonting hemsk hördes i koridoren och vi fick spark och slag och skrikande i dörren.

Det var inte avsett till oss jag är mer en säker men ändå det var skrämmande för att i förgår natt jag såg 26 kinesiska korrumperade politiker avrättas på face bok, och tankarna blev lite splittrade kring grane  av kinesiskt ursprung som man vet ingenting bara att det är svårt att få jobb i Sverige som ingenjör.

 

Och den tredje smärre chocken på en dag blev att Avicii har avlidit i Muscat på Soaréer i Oman. 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=199&v=IcrbM1l_BoI




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-21 00:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP