Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rebeller från Nimbchen 1523

  vid leveransen

  av silltunnor till klostret

  försvann von Bora

  

  också märktes frånvaro 

  av övriga tolv nunnor




Bunden vers (Tanka) av alicja lappalainen VIP
Läst 274 gånger
Publicerad 2018-04-21 10:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP