Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En violinist på balkongen

 min sömnlöse granne

 spelar solo  för natten

 la primavera




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 232 gånger
Publicerad 2018-04-22 01:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP