Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vassens musik



När månen vandrar
med sin lykta tänd
faller ljusets droppar
över vassens vaggande musik
Vågen vyssas till lugnets ro
då vassen svänger sin prasslande lans

jagar sen vind upp mot månens skiva




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-23 12:22



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Underbar text som förstärks av bilden!
2018-04-23

    Ordkonstnär
Behaglig bild. Jag älskar att blicka ut över vatten. Gillar texten. :)
2018-04-23
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP