Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månskuggornas blot i hedniska natten

Månens långa skuggor
med guldgula tecken
sprider sitt sken
över de mörka skuggorna

Mystikens kraft tätnar
skuggorna talar
berättar om ondska och kärlek
tidens gång ,trolltrummors rytm
i den hedniska natten

Blotet närmar sig
i månens bleka sken
skuggorna dansar
till trolltrummornas rytm

Skriket ekar i blotets hugg
skuggorna virvlar i
vansinnig dans
till trolltrummors rytm

Andarna har blidkas
månens bleka ljus försvinner
skuggorna falnar
löses upp i intet




Bunden vers av Kungskobran VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-04-26 09:24



Bookmark and Share


  Anya VIP
Känner trolltrummans kraft. Tänker på den samiska religionen...men tror inte de hade någon blot. Magin strålar i orden.
2018-04-26

  Fulbergarn
Dunk, dunk dunk i natten, gillar denna
2018-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP