Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även utsatta måste ta sitt ansvar

 

Många människor gråter en skvätt
för att tvätta sin värdelösa stjärt
Men det som föder andras ursinne
är när de antänder lögner som brinner

Ibland måste även utsatta ta sitt ansvar
och säga som det var
Eller hålla käft om resultatet
om de inte vill behandla orsaken till beslutet

När deras sanningar förvandlas till osanningar
och de låter sina uttalande bli andras förbanningar
Det är då, de själva, för sig själva, gräver en än värre grop
med sina falska tillrop




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-26 11:43



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2018-05-21

  morgonstjärna VIP
lögn brukar generera till mera lögn för hålla skutan flytande.
jag går tillbaka till ursprunget för att finna sanningen.
kräks åt allt ljug.

2018-04-26

    ej medlem längre
Lögner löser inga problem men skapar nya! Lögner och halvsanningar flödar fritt i samhället.
2018-04-26
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP