Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När saven rinner till

Du omsluter mig
med din kärlek
håller mig fast som
nävern kring björken

När våren nalkas
rinner saven till
dränker sitt innehåll
i oss båda

I din mjuka famn
vill jag vila
med din vilda kropp
vill jag älska

Trädet som älskar
sprider sitt pollen
slår ut sina löv
ett nytt liv har börjat

Saven smälter
som honung
över vår kärlek
i björkens hägn






Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-04-27 09:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP