Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte en PICASSO...

Gult, rött, orange,
en aning grönt och en strimma guld
struket i kraftiga penseldrag
på en stor canvasduk.



Hon är inte konstnär,
hon är absolut inte konstnär.

Men ändå, när hon fick låna
akrylfärger och penslar,
skapades en tavla
så fantastisk
att en tavla av PICASSO
hade bleknat i jämförelse.

Ibland bär vi med oss gåvor
som vi inte vet om att vi har...


...förresten, hon är nog konstnär
trots allt.






Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-28 16:35



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson

Det finns konst och det finns Konst, poesi och Poesi, litteratur och Litteratur - så ser världen ut.
Och konstnärer och Konstnärer.
Viktiga frågan är vad ambitionen är - skapa eller Skapa, dvs glädje eller Berömmelse.

2018-05-05

  AKT VIP
Konst är vad man gör den till.
2018-05-05

  Larz Gustafsson VIP
Absolut.
Lyssna inte till den självutnämnda eliten.
Gör uppror!
Det är rätt.
2018-05-05

  Öknens Ros VIP
vem kan kalla sig konstnär om inte den som målat tavlan? ;)
2018-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP