Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AUTOBIOGRAFI

skriv min biografi

du som tror du vet allt

du bespar mig besväret

och jag kan ta det kallt

du har information

skynda, sätt den på pränt

du vet orsak och verkan

känner till allt som hänt

 

skriv min biografi

skrönor säljer rätt bra

du kan tjäna en hacka

om den säljs i USA

skriv den nu, om du kan

om du lärt dig att skriva

du har mer tid än jag

som kan kan fördriva

 

LARZ GUSTAFSSON 28/4 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 220 gånger
Publicerad 2018-04-28 10:40



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Bäst är att skriva sin egen biografi
2018-04-29

  Bodingen VIP
Ja ibland hör man konstiga saker om sig själv, en del sanna, en del osanna. "All publicitet är bra, även de dåliga" var det nån som sa, hm undrar jag...
2018-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP