Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÖSMYNT

lösmynthet kan sänka skepp

men den sänker inte mig

så jag hänger inte läpp

när jag omtalas av dig

ryktesfloran är så rik

där finns gott om material

jag grips inte av panik

du är bara så banal

om du tror att du har makt

är det självbedrägeri

jag är inte på min vakt

det finns sånt jag struntar i

 

LARZ GUSTAFSSON 28/4 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 185 gånger
Publicerad 2018-04-28 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP