Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INGA TÅRAR

inga tårar

passerar obemärkta

inga hjärtan

som vrålar söndervärkta

klagovisor

blir hörda av min Fader

Han noterar

min själs jeremiader

skulle Skaparen

inte se och höra?

Han har uppfunnit

öga liksom öra

 

 

LARZ GUSTAFSSON 29/4 2018

 

https://www.youtube.com/watch?v=5t8HJn7EPxQ

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 253 gånger
Publicerad 2018-04-29 10:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
All tröst Gud, han tröstar i all nöd...han tröttnar aldrig att lyssna till dem som ber. Han har tid och han har tålamod med alla.
2018-04-29

  Språk, hjärna!
Och detta var tänkt som en privat kommentar...
2018-04-29

  Språk, hjärna!
Tyrkfelsnisse har varit framme i ordet själs och i dikten Autobiografi sista raden ”kan kan”. Jag är ju lärare med en röd penna. Annars bra dikter som vanligt.
2018-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP